maandag 30 november 2009

De zolder....

Vandaag laat ik iets van de zolder zien.

Je kent het wel staat helemaal vol met rommel die je eigenlijk nooit gebruikt(op de kerstspullen na dan) Het mag niet weg maar ondertussen staat alles in de weg. Gelukkig hebben wij een grote kast onder een schuin gedeelte waar dan van dat soort spullen staan opgeslagen, om uiteindelijk toch maar weg te gooien.

Wij zijn heel blij met onze badkamer op zolder. Hij grenst aan onze slaapkamer. Er staan natuurlijk wel spulletjes om het gezellig te maken.
Dit is het achterraam, ik heb de gordijnen maar een beetje dicht gedaan voor de foto. Normaal hangen ze wat hoger want ik hou van licht!Nachtkastje door mijn schoonvader gemaakt. Daarop een lampetstel. Het blakertje afgelopen najaar gekocht op de markt in Tongeren. Beneden vond ik hem niet passen, hier vind ik hem mooi staan.
Wil jullie ook nog erop attent maken dat je bij www.seasonsofmyhome.blogspot.com een leuke give away actie is.
Je kan een heel mooi zinken hart winnen.

Fijne dag allemaal

Groetjes

donderdag 26 november 2009

Nieuwe Fiets....Afgelopen dagen tussen de bedrijven door aan het rommelen geweest. De stolp staat nu voor zodat ik hem beter kan zien.

En afgelopen zaterdag was het dan zover. Ik ben mijn nieuwe fiets gaan halen. Hij rijdt heerlijk. Al is het nog niet echt lekker fietsweer ik heb hem toch al een paar x gepakt.
Groetjes Monique

dinsdag 17 november 2009

Verjaardag....Ja vandaag is het echt waar, ik ben jarig.
Vanmorgen in alle vroegte kreeg ik de geheime verjaardagsbrief van man en kinderen. Een hele mooie lichtblauwe transportfiets. Het is een nieuw model, nog niet in de winkel en ik moet er ook nog even op wachten. De fietsenmaker heeft wel beloofd dat het nog dit jaar zal zijn. Ik kan bijna niet wachten.

Om half tien stond mijn zus met mijn kleine neefje op de stoep met een heel mooi hart van riet en een witte strik eromheen. Er kan natuurlijk altijd nog wel een hartje bij.

Even later kwam mijn moeder met mijn broer en die hadden ook twee harten bij zich, van borstplaat.
Mmmm, straks lekker een bakje koffie drinken, met een vers koekje!

zondag 8 november 2009

Berkhout....


Gisteren in alle vroegte vertrokken naar de Brocantefair in de kerk in Berkhout. Om negen uur in de auto. Samen met nog twee grote fans kwamen we precies om tien uur aan. In de gang van de kerk stond al een heel mooi hek wat helaas al verkocht was. Er was genoeg om tussen te snuffellen. Eigenlijk had ik natuurlijk helemaal niets nodig, maar toch heb ik wat gekocht natuurlijk.

Van mijn moeder kreeg ik de stolp met onderzetter alvast voor mijn verjaardag volgende week dinsdag. Thuis heb ik er twee engeltjes onder gezet die ik vorig jaar bij de kringloop had gekocht.

Ik heb ook een grote mand gekocht, er zitten nu nog niet zoveel denne-appels in. Daar moet ik er nog wel meer van hebben, hij moet natuurlijk gewoon lekker vol zitten.

Verder had ik nog wat nostalgische kaarten gekocht, en vijf oude bakvormpjes. En een kadootje voor iemand??? rara wie zal dat zijn.

Ik ga zo nog even genieten met een bakkie!

Monique

donderdag 5 november 2009

Koffie drinken....


Vanmorgen tijdens de koffie de opmerking "goed van je Monique dat je de stap hebt genomen"
dit ging over het bloggen.

Yvon en Patries krijgen hier heel veel inspiratie van, en ik ook natuurlijk.
Bij de plaatselijke woonwinkel verkopen ze verfblikken met een leuke wikkel eromheen. Ik dacht dat kan ik ook en hier is het resultaat.
Ik ga er zo gelijk afscheid van nemen want hij gaat naar, je raad het al, naar Patries. Voor Yvon had ik gisteren al een mooi parelhartje gemaakt. Wat ben ik toch weer goed bezig.

Vanavond komt mijn moeder met mooie stofjes en haar naaimachine en dan gaan we lekker freubelen. Foto's hiervan zal ik snel plaatsen.