dinsdag 22 november 2011

give away Fort Lapin

Een leuke give away bij Petra van Fort Lapin! Ik doe mee! kijk op haar blog hoe je ook mee kan doen!

donderdag 17 november 2011

Spannende dag

Vanmorgen al vroeg wakker. Leuk met de kids en allerleukste cadeautjes openmaken. Vandaag ben ik namelijk jarig. Heb leuke cadeautjes gekregen maar kan helaas geen fotos plaatsen via de ipad. Toen heb ik om half elf vrachtwagenles gekregen. Als verrassing. Altijd al gezegd dat ik dat eens wilde doen en mijn compagnon heeft dit allemaal geregeld. Met trillende benen ingestapt maar het ging niet slecht. daar eenmaal van bekomen snel gebak gehaald. En toen kwamen p & y. Ook weer verwend( ga echt proberen de foto's snel te plaatsen.) En nu even snel dit berichtje( eerst nog geprobeerd via de laptop te internetten voor de foto's maar lukte echt niet) En dan komt straks de rest van de visite. Vanavond gaan we lekker eten hier op het park. Al volop plannen gemaakt voor ons eerstvolgend bezoek aan IKEA. Maar daarover later meer! Allemaal een fijne dag nog Liefs.

zondag 6 november 2011

naar de kerk... in alle vroegteja hier stonden we dan vanmorgen. met zijn vijven. te popelen om naar binnen te gaan. kan me niet heugen wanneer ik stond te wachten voor een kerk. behalve deze dan.

om tien uur luidde de kerkklokken en mochten we naar binnen.

en wat was er een hoop te zien. ieder voor zich en god voor ons allen was mijn motto, dus ik keek op mijn gemak even rond en kocht natuurlijk ook het een en ander. niet te veel want we waren maar met 1 auto en hadden dus beperkte ruimte (maar goed ook)

Wat ging er allemaal mee naar de bollenstreek:
een rieten wasmand, een oud winkelmandje, twee brocante krukjes, twee brocante wandrekken, een emaille wandrek, een ouwe zak, een ringenkan, een ijzeren kan, een jeanne d'arc, een koffer, twee oude luiken, een tas met geheimen (moet ik nog achter zien te komen mam) een emaille voorraadblik.
We hebben moeten passen en meten maar alles is natuurlijk mee. Lekker op schoot. Belachelijk om te zien maar we zijn ook best gek.

Tot slot nog een bakkie,koekje kon geen kwaad (lekker)

Moeders afgezet, haar plank hangt al en haar emaille rekje ook.

Marielle helpen uitladen, die had zo veel dus iedereen wat. Daar nog even een bakkie gedaan.

Toen de spullen bij Yvon gebracht, deze keer hoefde we maar een keer te lopen.

Toen tot slot naar Patries. Daar staan mijn spullen nu ook tijdelijk, ik zal er van de week een foto van maken.

Nu moeten we er weer een jaartje tegen.

Vanmiddag even lekker in de JD zitten bladeren, hij is weer leuk.

allemaal een fijne avond