donderdag 18 maart 2010

Kan het toch niet laten

Er komt niks uit mijn handen vandaag.
Loop een uur te zoeken naar mijn fietssleutel, blijkt hij niet op slot te staan?
Wil ik de was gaan ophangen, loop ik met de wasmand langs de computer, denk ik ff snel kijken. Ga ik naar de bakker, rij ik even langs P om haar nieuwe aanwinsten te bekijken(denk doe ik ff snel) niet dus. Is Y daar ook. Nou dan doe je maar een bakkie en ga je om vijf over twaalf naar de bakker, terwijl de kinderen om 12 uur al vrij zijn.

Heb ik lekkere broodjes voor de kids gemaakt, ben ik in de keuken aan het rommelen, krijg ik weer een ideetje. Zal ik eerst even gaan eten of toch niet. Nee eerst maar even mijn idee uitwerken.

Vroeger hadden wij thuis allemaal ons eigen bestek. Kregen we bij onze eerste communie. Mijn moeder en vader hebben dit ook nog steeds en eten er nog dagelijks van. Ging je het huis uit kreeg je je bestek mee. R kreeg ook al snel een eigen bestek van mijn moeder.

Dus heb ik om alle bestekjes een leuk kantje gedaan en in een bakje gedaan. Mijn eigen mes was al kwijt toen ik nog thuis woonde. Van mijn oudste zoon is hij nog compleet. Deze is ook gegraveerd met zijn naam erin. Gekregen van mijn broer als ik het goed heb toen hij werd geboren. Van mijn jongste zoon ben ik de vork kwijt, vind ik wel jammer.
Maar... hij kreeg weer van zijn oom en tante bij de geboorte dit leuke kinderserviesje van Pieter Rabbit. En die is gelukkig nog compleet.

Zo staat het dan nu hier in de kamer.
Met... natuurlijk een hartje erbij.

Ik ga nu echt wat doen hoor, of zal ik?

8 opmerkingen:

 1. Leuk Monique

  Maar ga nu lekker even naar buiten tis mooi weer !! geniet ervan !!

  Ik zit buiten.met de laptop op mijn schoot .hiihiihiiiih!! een echte blog verslaafde !!

  Lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha,ha,het is net als bij ons,we willen van alles doen maar zien tussentijds steeds weer iets anders zodat het andere weer blijft liggen.

  lekker gaan genieten van het mooie weertje,hoor.

  lieve gr inka en andre

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is ook weer om niets te doen...gewoon lekker in de tuin zitten en genieten! Dat andere komt binnenkort wel weer als het regent!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooo heerlijk. ik ken het. zo veel te doen maar eigenlijk van alles niets doen . lekker toch. super leuk idee hoor je bestekjes zo bij elkaar
  gr hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha, hoe herkenbaar. Dat er niets uit je handen komt, maar ook dat ieder zijn eigen bestek heeft. Was bij "ons thuis" vroeger net zo :o)
  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. HAHA, weet je, die postzakken zie je bijna niet meer. ENNE....ook IK heb een bestelling lopen. Een tijd al, laatst vroeg ik er nog naar en hij zei: ze komen wel, maar de meeste zijn aan vlarden dus hij zoekt een paar echt goeie uit. Dus ben bang dat ik je er (nu) niet aan kan helpen. ALS ik ze krijg, laat ik het weten en wie weet ;) Weet ook helemaal niet hoeveel hij voor me kan achterhouden, of het er een is of meer. Voor mij ook afwachten dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou leuk als je langskomt,van harte welkom er staan allemaal gezellige dames met nog leukere spullen.Leuk je dan te ontmoeten,ennu wat betreft er komt niks uit mn handen....komt mij zo bekent voor je begint de keuken te poetsen en voor je t weet ben je je oude poesie-album aan te lezen hihihi.Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, ken dat wel een beetje; valt m'n oog weer op iets, of krijg ik ineens een "brainwave" ...moet alles wijken...Ach arme kindertjes en man...

  BeantwoordenVerwijderen