woensdag 16 maart 2011

Eindelijk weer een berichtje

Het heeft even geduurd maar hier ben ik dan even om een blogje te plaatsen.
Heb 1001 dingen te doen.
Al een paar weken geleden is hier de hele tent verhuisd.
Nu staat de eetkamertafel in de serre(foto ga ik echt nog een keer laten zien)
Op de plaats waar deze stond staat nu de postzakstoel(in de tussentijd hebben daar andere stoelen gestaan, maar omdat mijn zoon maandag jarig was heb ik die weer verplaatst)
Ondertussen zitten wij al een maand te wachten op onze bankkussens. Die waren doorgezakt en aangezien ze nog geen jaar oud waren, daar maar over geklaagd zeg maar en nu is het dus afzien. Heb maar wat tuinstoelkussens en dekens neergelegd anders moeten we zowat op de grond gaan zitten grrrr.Ondertussen ben ik een beetje workaholic aan het worden. Ben bijna niet thuis dus al helemaal geen tijd om de boel eens op te vrolijken zeg maar.
Er moeten tussendoor ook nog van allerlei boodschappen gedaan worden(heeft gelukkig iedereen last van)
En kom ik erachter dat ik bijna (lees nog maar 4) broeken heb dus moest ff nodig een paar broeken scoren tussen de bedrijven door(heb er al twee, om precies te zijn een witte en een rode) o ja mijn bestelling van H&M gepast en een hoop teruggestuurd(doe ik altijd, heb ik het in iedergeval gehad, hihi) Heb besloten om het dragen van leggings echt te gaan beperken, dat deed ik al, dusss.
Kan je hier het dorp niet uit ook weer iets om gek van te worden( jullie zullen wel denken wat een .... wijf) ben positief ingesteld hoor maar als je haast hebt is het strontvervelend.
Ondertussen heb ik vorige week ook de kamer van mijn jongste zoon even gesaust(lees twee middagen en een middag naar ikea) wel heel leuk geworden. Ik zou zeggen kom eens kijken(foto gaat echt snel komen)
Maar ik heb ook wel leuke dingen te vertellen hoor!
Vrijdag ga ik naar de schoonheidsspecialiste(op de fiets anders moet ik 5 kilometer omrijden)
Volgend weekend word helemaal leuk. Vrijdag sauna, en zondag naar Tongeren! Kijk er nu al naar uit, tot die tijd ga ik proberen om nog wat veranderingen hier in huis te plaatsen, en alle klusjes van mijn lijstje te gaan doen.

Allemaal een fijne dag

4 opmerkingen:

 1. druk druk druk druk druk

  erg he soms heb je van die momenten dan heb je gewoon tijd tekort!!

  maar inderdaad je hebt ook leuke dingen voor dr boeg Tongeren dat staat ook nog stees op mijn verlanglijstje!!
  hoor grag hoe het is geweest daar !!!


  ps geweldig die postzak stoel!!!

  gr cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt amper tijd zo te lezen...eerlijk gezegd ben ik blij dat ik niet zo'n druk programma heb! Alhoewel vandaag...!?!

  Een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeee wat leuk !! je bent er weer !!...gezellig leuk !!.....geniet maar lekker van alles....werk je niet te hard??? liefs van mij....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, leuk je reactie, je woont in Katwijk? Het woonwinkeltje zijn we inderdaad binnen gelopen, leuke spulletjes hadden ze.
  We waren er zaterdag dus dat kwam goed uit:)

  BeantwoordenVerwijderen