woensdag 30 september 2009

Wat een rotweer en zeker als je even geen auto hebt.
Wilde even een leuk hoekje van mijn huis laten zien doormiddel van deze foto. volgens mij is hij wel erg groot?
Gisteren in Eemnes 2 kapstokken opgehaald die ik op Marktplaats had gekocht. Moeten nog even een verfje en daarna gaat er eentje in de kamer van mijn jongste zoon. Kan hij daar mooi al zijn bekers en medailles opzetten en hangen.
We reden toen door het dorpje Naarden. daar ga ik zeker nog een keertje heen, zitten heel wat brocante en antiekwinkeltjes.
Ik denk dat ik zometeen gewoon alsvast ga beginnen met verven dan kan ik snel het resultaat laten zien.

3 opmerkingen:

 1. Hai,omdat ik na al de verjaardagen en open dagen griep heb gekregen zit ik nu even met n koortshoofd de post te lezen.Dankjewel voor je berichtje,je vroeg om t adres zag ik van de winkel.De winkel is altijd de laatste vrijdag en zaterdag van de maand open (2 volle dagen in die maand anders wordt t n week eerder)
  Maar omdat de maanden okt.nov.dec. echte woonmaanden zijn ben ik deze maanden ook iedere 2e zaterdag van de maand open dus niet overmorgen dan ben ik nog n keer op inkoop!Maar de zaterdag daar op ben ik open van 10 tot 4.Het adres is Panoven 93 in IJsselstein (Utr.)
  Zou t heel leuk vinden als je langs komt als je mn blog in de gaten houdt zie je vanzelf wat de maandaanbieding zal zijn.Wie weet tot snel.Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Monique,
  heb nog geen potjes voor je gevonden maar wie weet in de toekomst :)
  Leuk dat je ook blogt..ff een tip.. de witte teksten zijn heeeel moeilijk te lezen,misschien grijs ofzo dan zou het een stuk makkelijker zijn :)
  fijn weekend hoor groetjes karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique, Welkom in blogland hoor!.
  Het is hier reuze gezellig, en doet nog meer ideeën op dan dat je misschien al had.
  Leuk dat je op mijn blog was.
  En tot de volg X.

  groetjes en prettig weekend.

  BeantwoordenVerwijderen