dinsdag 29 december 2009

Kerst voorbij

De kerstdagen zijn al weer achter de rug. Hebben het lekker relaxed gehad met weinig verplichtingen.
Begint wel weer te kriebelen, wil weer lekker rommelen, schuiven lees callorieen verbranden!

Ga zometeen even naar Juuls, dat is een leuke woonwinkel hier in de buurt. Vandaag is het 2 koffie of thee kopjes halen 1 betalen! Zijn de kopjes van Riviera. Heb met de kerst een nespresso koffie machine gekregen. Daar horen leuke kopjes bij natuurlijk. Heb nog een bon dus wordt supergoedkoop shoppen.

Heb ook al 1 kerstboom weggehaald. Wilde al een tijdje een bepaald hoekje restylen zeg maar en ik kon echt niet wachten tot 1 januari.

Deze mand had ik vlak voor sinterklaas gekocht maar kon hem nu pas neerzetten.Hier stond eerst een grote lamp. Die komt nu voor bij de bank te staan (naast mijn tv kast die nog moet komen)En ik hoop dat vanavond mijn man wat gaatjes gaat booren dan kan ik mijn leuke rek ophangen.
Foto's volgen dan natuurlijk snel.

Ga me zo door het verkeer heen worstelen naar Roermond. Mijn oudste zoon is daar aan het logeren en wil natuurlijk met oudjaar lekker vuurwerk afsteken met zijn broertje die hem enorm mist!

Fijne dag allemaal

Groetjes Monique

donderdag 24 december 2009

Eerste kerstdag


Ik wil iedereen een fijne kerst wensen en een heel gelukkig nieuwjaar.

zondag 20 december 2009

Het kabinet

Zaterdag gingen we kijken naar een televisiekast die ik had gezien op MP.
Was een groothandel met allemaal leuke witte meubelen(op de foto dan)
Daar nog net op tijd aangekomen was het toch niet helemaal wat we zochten.
Mannetje had nog wel een leuke binnendoorweg naar huis gevonden. Dus wij reden door Soest, Odijk. Wat een mooie huizen staan daar zeg. En met het winters landschap erbij helemaal top.
Rijden we bij het kabinet, zegt mijn zoon "he mam hier zijn we wel eens geweest". Ik kijk op en zie dat we er voorij rijden. Ja toen moest er gekeerd worden en naar binnen natuurlijk. Ik was er nog nooit geweest dusss. Nou en toen vonden we waar we naar op zoek waren. Ik had de moed al opgegeven bij de eerste winkel.

De tv kast die we besteld hebben.Waren het er ook al een tijdje over eens dat we aan een nieuwe bank toe waren. Is het geen plaatje!Hebben alleen niet deze kleur genomen, vonden we te riskant. Beetje besmettelijk voor de kinderen. Er moet natuurlijk wel gewoon geleefd worden in huis dus hij word grijsbruin.

In week 7 komt ie dus nog even wachten, wat best moeilijk is.

Fijne dag nog allemaal

Groetjes Monique

donderdag 10 december 2009

Tweede boom ook klaarDeze letters stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. Handig als je moeder bij Karwei werkt toch?Buiten moest er natuurlijk ook een beetje versierd worden. Jammer genoeg heeft de buitenverlichting het begeven. Volgend jaar beter. Ik steek nu af en toe een kaarsje aan.Ben nu klaar met de kerstversieringen.
De kinderen hebben deze boom versierd. Heb zelf eerst even de lampjes gedaan. Eigenlijk had ik bijna al de versieringen al liggen. Maar omdat de boom eigenlijk altijd WIT moest zijn, heeft het nooit in de boom gehangen. Vind hem wel mooi geworden. Het is weer eens iets anders dan WIT. Fijn weekend.

Groetjes Monique

zondag 6 december 2009

Kerstboom versieren

Vorige week moest ik er nog niet aan denken om de kerstboom gelijk na de sint te gaan versieren. Dacht doe dat mooi een weekje later. Vanmorgen werd ik wakker en ik kon echt niet langer wachten.
Wilde het niet al te vol, dus hier en daar wat weggehaald. Het rode waxine lichtje kreeg Julian donderdag van een klasgenootje die jarig is geweest. Vond hem hier mooi staan, hoewel ik ook erg van wit houd.Het kerstmannetje bij het tuincentrum gekocht. Wel een schatje vond ik.En hier dan de boom. De lichtjes dit jaar van de kringloop. Is weer eens wat anders dan 70 van die kleine lampjes. Je ziet dan bijna alleen maar snoer.

Vanavond gaan we lekker bij de boom zitten met de kinderen.

Wordt vervolgd.

Groetjes Monique

donderdag 3 december 2009

WoonsdagmiddagWoensdagmiddag is de kringloop open bij ons in het dorp. Ga altijd even kijken. Heb daar een schaal van maastricht gescoord. Heb hem in de badkamer gezet. Wil er allemaal mooie zeepjes in gaan sparen, maar leeg vind ik hem ook al mooi.De armeluizilveren eikels had ik al een tijdje geleden gekocht. Zo komt de kerst er langzaam in. Vandaag ga ik vast de boom kopen, om hem na de sint te gaan versieren.
Heb hier en daar wel ook weer spullen weggehaald. Het werd wel vol. Jammer kan ik niet zo veel meer kopen. Ben nu wel bezig met een lijstje met spullen wat ik echt nog graag wil hebben. Fijne dag allemaal

woensdag 2 december 2009

Foutje


Het is de give away van www.seasonsofmyhouse.blogspot.com waar je het mooie zinken hart kan vinden.
Karin heeft een mooie blog dus even kijken allemaal.

Groetjes