woensdag 3 februari 2010

Gevonden
Nou vanmiddag was het dus bingo bij de kringloop. Op onze knieen onder de tafels een paar kratten doorgespit. Wat we daar tegenkwamen. Een koffiemaatje, een paar weckpotten, een stenen koffiefilter, een oud klosje garen en een doosje welke vroeger werd gebruikt om het geld te verdelen voor verschillende doelen.

Kijk maar.

Volgende week komt de nieuwe bank en tv kast. Ik dacht laat ik mijn huidige bank maar even op MP zetten. Zo gezegd zo gedaan. Om half tien stond ie erop. Gelijk al een bod en weer iemand anders kwam net even kijken. Wat een uitvinding MP.

Wens jullie allemaal een fijne avond.

Groetjes Monique

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk hè, die aankopen...ik ben vanmiddag in het dorp ook weer even bij de kringloop geweest en ik heb er ook wat leuks gescoord! Dat laat ik vast nog wel een keer op mijn blog zien, er moet eerst een verflaagje over heen!

  Geniet van je aankopen!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow jij hebt leuke spulletjes gevonden,zo`n geldbakje heb ik ook,vind het zo leuk en ohh weckpotten,die zoek ik ook nog,het koffiemaatje is ook een schatje en touw is altijd gaaf,ja mp is echt superhandig,onze meubels gaan er eerdaags ook op,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yep, leve marktplaats.
  Ben benieuwd naar je nieuwe bank.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja heeel leuk mp, om te kopen. Verkopen lukt bij mij niet zo erg. Misschien moet je er geen antieke wip opzetten in de winter????
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zal je op gang helpen met je volgers..op naar de 50;)
  Een mooi blog heb je.
  Groetjes Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die geldbakjes hadden wij vroeger ook, stonden boven de kachel en ik herinner mij dat mijn moeder dat iedere vrijdag geld in verdeelde!
  Leuk dat je zo goed geslaagd bent,
  Fijn weekend Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. P.S. ... (vandaag de dag gebruikt Mama dit doosje nog steeds elke dag. Ook een kringloopvondst!) ;o)

  BeantwoordenVerwijderen