maandag 15 februari 2010

Voorjaars schoonmaak?

Afgelopen dagen weinig wezen neuzen bij de mede bloggers. Sommige schrijven dat ze van een winterdipje hebben, kan ik me wel een beetje voorstellen. Ik kreeg ineens de kriebels en wilde mijn linnenkasten eens goed schoonmaken. Had pasgeleden al heel veel weggegooid, maar ze moesten echt schoongemaakt worden. Denk dat het twee jaar geleden gedaan is. Wil het mijn kaboutertje niet laten doen, vind ik te om eerlijk te zijn. En ik dacht wat ik nu doe hoef ik niet te doen als het voorjaarszonnetje echt gaat schijnen.

Heb echt alles overhoop gehaald, incl de berging. Ben al twee keer naar het gemeentedepot gereden. Moet zeggen dat je daar best blij van wordt. Heb nu nog een klein hoopje voor de kringloop en een klein hoopje voor de vrijmarkt 30 april. En heel wat op marktplaats, zelfs al verkocht ook.

Heb natuurlijk ook niet stilgezeten qua styling in huis.
Donderdag nog even met een vriendinnetje in Rijnsburg wezen woonshoppen. Heb een mooie gietijzeren onderzetter in het wit gekocht en een witte terrine. Hier zit nu klimop in, staat op de bar in de keuken.

Beetje pasen. Heb er maar geen paaseitjes in gedaan, die zijn zo op!Aankomende november word ik 38. Ik moet er ook aan geloven. Misschien wen ik er zo alvast een beetje aan.Hier de witte terrine. De deksel komt nog.
Dat was het dan weer. Vrijdag ga ik lekker skieen voor een weekje. Blijft alles eens een keer een week op dezelfde plek staan. Hebben mijn spullen ook een week vakantie.

Groetjes allemaal

9 opmerkingen:

 1. Ach meid, 38 is nog zo jong. Ik ga Sarah zien in mei, maar ik zit er helemaal niet mee hoor. En lekker gevoel je kasten opruimen en dan heel veel wegdoen. Ik doe dat ook graag, en pas ook heel veel verkocht op MP. Heerlijk die site. Alvast een fijne vakantie en kom heelhuids terug.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahah!! wat schrijf je leuk !

  Echt mooi die terrine ......mens waar haal je de energie vandaan??

  Ik ben energie loos op het moment komt niks uit mijn handen het nodige alleen maar....en dat voelt al als veel te veel .............erg he??!

  Maar het leukste vind ik je nummerplaatje........38.........je komt net kijken..................hahahahahah!!


  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oja een geniet van je ski vakantie...............groetjesssss

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mmm 38, dat ben ik nu ook, het voelt weinig anders als 37 hoor hihi
  vind je spullen mooi en ook de terrine met voorjaarsbolletjes, prachtig !
  fijne vakantie als ik je niet weer spreek
  groetjes yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt leuke aankopen gedaan en je terrine is ook prachtig met voorjaarsbolletjes!

  Geniet van je vakantie, lekker er even tussenuit!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel slim om die werkjes nu al te doen. Als de zon maar schijnt dan krijg ik er wel zin in, dan zie je alles ook veel beter.

  Geniet van je vakantie en dan hopen we je daarna hier weer te zien.

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook al maanden bezig hoor met kasten uitmesten,schoonmaken,opruimen. Ik doe het rustig aan maar zorg wel dat ik klaar ben als het echt lente wordt.
  Kan ik lekker met mijn kont in de tuin gaan zitten.
  En volgens mij helpt zo bezig blijven tegen die beruchte winterdip ??
  Fijne skivakantie.
  Groetjes,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inderdaad, wie bezig blijft heeft weinig last van winterdip. Ik ben al een aantal dagen aan het schilderen, en begin over een aantal dagen de kelder uit te rommelen. Benieuwd wat daar nog te voorschijn komt! Prettige vakantie, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk even de bezem door het huis. Met zo'n kastschoonmaak kom je weer allerhande dingen tegen, je weet gelijk weer wat je allemaal (teveel) heb.
  Je heb en een prachtige terrine, ik wil ook nog eens een keer zo'n mooie witte.
  Geniet van je schone kasten.
  Fijne dag.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen