maandag 15 februari 2010

Voorjaars schoonmaak?

Afgelopen dagen weinig wezen neuzen bij de mede bloggers. Sommige schrijven dat ze van een winterdipje hebben, kan ik me wel een beetje voorstellen. Ik kreeg ineens de kriebels en wilde mijn linnenkasten eens goed schoonmaken. Had pasgeleden al heel veel weggegooid, maar ze moesten echt schoongemaakt worden. Denk dat het twee jaar geleden gedaan is. Wil het mijn kaboutertje niet laten doen, vind ik te om eerlijk te zijn. En ik dacht wat ik nu doe hoef ik niet te doen als het voorjaarszonnetje echt gaat schijnen.

Heb echt alles overhoop gehaald, incl de berging. Ben al twee keer naar het gemeentedepot gereden. Moet zeggen dat je daar best blij van wordt. Heb nu nog een klein hoopje voor de kringloop en een klein hoopje voor de vrijmarkt 30 april. En heel wat op marktplaats, zelfs al verkocht ook.

Heb natuurlijk ook niet stilgezeten qua styling in huis.
Donderdag nog even met een vriendinnetje in Rijnsburg wezen woonshoppen. Heb een mooie gietijzeren onderzetter in het wit gekocht en een witte terrine. Hier zit nu klimop in, staat op de bar in de keuken.

Beetje pasen. Heb er maar geen paaseitjes in gedaan, die zijn zo op!Aankomende november word ik 38. Ik moet er ook aan geloven. Misschien wen ik er zo alvast een beetje aan.Hier de witte terrine. De deksel komt nog.
Dat was het dan weer. Vrijdag ga ik lekker skieen voor een weekje. Blijft alles eens een keer een week op dezelfde plek staan. Hebben mijn spullen ook een week vakantie.

Groetjes allemaal

woensdag 10 februari 2010

Valentijn-hartjes?

Weet niet of deze hartjes er zondag nog zijn hoor. Ze staan wel grappig vind ik.Deze soepkommen net bij de plaatselijke kringloop gekocht. Er moeten nog wel blauwe druifjes in, misschien kan ik witte vinden?Zo lag er vanmorgen weer een laagje sneeuw. Wel knus vind je niet, zolang je er maar geen last van hebt.

Fijne dag allemaal

maandag 8 februari 2010

Ijhallen Amsterdam

Gisteren naar de Ijhallen in Amsterdam geweest met mijn moeder. We waren en van de zomer al een keer geweest. De markt was toen buiten wat veel leuker was. Ik heb toch wel wat kunnen kopen. Een oud zakhorloge, hij is kapot maar vond hem wel leuk bij mijn andere spullen. Heb ook nog twee gehaakte kleedjes gekocht. Die laat ik een andere keer zien. Mijn wasmachine is vrijdag kapot gegaan.:( Ik moet ze nog wassen. Om half een wordt de nieuwe gebracht. Moet je zeggen dat het net vakantie leek dit weekend. Normaal ben ik dan wel een paar wasjes aan het wegwerken, dat kon nu niet.

Dit is een bij elkaar gezocht stilleventje.Als je goed kijkt zie je het zakhorloge. Foto is overbelicht maar krijg hem niet beter.


Wens jullie allemaal een fijne dag toe. Groetjes Monique

woensdag 3 februari 2010

Gevonden
Nou vanmiddag was het dus bingo bij de kringloop. Op onze knieen onder de tafels een paar kratten doorgespit. Wat we daar tegenkwamen. Een koffiemaatje, een paar weckpotten, een stenen koffiefilter, een oud klosje garen en een doosje welke vroeger werd gebruikt om het geld te verdelen voor verschillende doelen.

Kijk maar.

Volgende week komt de nieuwe bank en tv kast. Ik dacht laat ik mijn huidige bank maar even op MP zetten. Zo gezegd zo gedaan. Om half tien stond ie erop. Gelijk al een bod en weer iemand anders kwam net even kijken. Wat een uitvinding MP.

Wens jullie allemaal een fijne avond.

Groetjes Monique

dinsdag 2 februari 2010

Morgen weer naar Brammetje

Woensdag is de leukste dag van de week. Dan ga ik altijd even naar de kringloop bij ons in het dorp. Ik zorg altijd dat ik er op tijd ben. Vaak ben ik zo weg, soms loop ik lekker lang te struinen.

Misschien kan ik morgen een nieuwe aankoop laten zien, of ga ik gewoon net als vorige week met niks naar huis.