woensdag 24 augustus 2011

Ik heb er weer helemaal zin in.

Na een tijdje niet veel gepost te hebben maar wel veel gelezen, hier dan een blogje van mij.Ons huis in inmiddels verkocht. Dus das best lekker. Nu hebben we het gevoel dat het ook echt is zeg maar. Ons huidige huis moeten we 1 november al uit, das best snel.

Tijdelijke woonruimte hebben we inmiddels gevonden. Die is gemeubileerd dus alles maar dan ook alles word opgeslagen.

Langzamerhand al aan het inpakken geslagen, 4 dozen dus nog 100 ofzo te gaan.

Ik was er al heel lang achter dat marktplaats echt geweldig is. ik koop er regelmatig en ik raak ook geregeld wat kwijt. Leuk dat een ander dan weer blij is met je spullen.

Vorige week een ikea kledingkast en ikea bureau verkocht en een mooi oud grenen tafeltje er voor in de plaats gekocht(laat ik later zien)

Net nog bij de plaatselijke kringloop een leuke lamp gekocht. Deze zijn weer helemaal hip, en ik ben er weer blij mee. Hij komt trouwens gewoon bij ikea vandaan. Er word hier al hard gespeculeeerd in welke kamer hij gaat komen. Iedereen vind hem leuk.

Ik heb trouwens net ook een tas bij de kringloop gebracht.

Vind het echt supergaaf om alles weer opnieuw in te richten. Kan bijna niet wachten. 's Nachts tel ik geen schaapjes maar richt ik het huis wel 10 x in, verhuis de hele boel zelf. En begin ik weer van voor af aan. Heerlijk!

Aanstaande zondag ga ik samen met Patricia een dagje naar Tongeren. Heb helemaal niks nodig, dat shopt veel makkelijker!.

Dus voor mij allemaal leuke dingen in het vooruitzicht.

Net wel een leuk momentje hier in huis. Mijn poolse schoonmaakster zegt in de Prins Bernardstaat in Noordwijk zit een heel leuk winkeltje, echt iets voor jou. Allemaal wit echt heel leuk.
Lief dat ze aan mij denkt en supergaaf dat de winkel van mijn tante is!


Allemaal een fijne dag nog, hier begint de zon door te breken gelukkig!


4 opmerkingen:

 1. gezellig dat je er weer bent
  en tongeren daar ben ik tijdens de vakantie voor het eerst geweest
  wat een heerlijkheid zeg!!

  heb net een post geplaatst maar heb zoveel gedaan in de vakantie dat er meer volgen en natuurlijk ook 1 van tongeren

  gr cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend allemaal maar wel heel leuk en ook toevallig en leuk dat het winkeltje van je tante is.Wij kopen en verkopen ook regelmatig via mp,super leuk en heel wat leuke mensen daardoor ontmoet en met sommige een leuk/fijn contact aan over gehouden.Heel veel succes gewenst met het inpakken/verhuizen,gr van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, succes dan met inpakken! En veel plezier nog met (in gedachten) inrichten!
  Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie vooruitzichten Monique en wat fijn dat jullie huis verkocht is, nu kan je je helemaal richten op jullie nieuwe woning.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen