donderdag 21 januari 2010

Glas in lood raam uit mijn eerste huis

Deze blauwe druifjes vind ik nu op zijn mooist.Eindelijk ook een poffert gevonden. Hij staat rechts boven op het wandrekje. Ben er superblij mee. En toen zat ik met mijn moeder in de auto naar huis. Waren even wat woonwinkels afgeweest en toen kwamen we er op dat er dus nog twee oude glas in lood ramen bij haar staan die van mij zijn. Je ziet het ik ben weer rijker dan ik dacht. Toen (1994) dacht ik dumpen die handel, maar mijn moeder heeft ze trouw bewaard. Ook wel grappig om te vertellen is dat ze ook nog een tijdje in de garage van Superoma hebben gestaan. Dat was de oma van mijn man. Die heeft er toen een keer met haar scoetmobiel tegenaan gereden. Er zitten dus in twee raampjes een barst, maar eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg.Je ziet het bijna ook niet.

En dit is dan nummer een. Misschien ga ik hem nog kaalmaken. Vind het nu ook wel mooi.Er staat er dus nog eentje ergens op mij te wachten. Ga goed nadenken waar die moet komen te staan.

Lieve groet, Monique

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk..zulke onverwachte vondsten die dan ineens weer opduiken!! Je poffert is ook mooi!

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi
  Wat fijn zo'n moeder die het voor je bewaart!
  Succes ermee
  groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique, wat een mooie nieuwe aanwinst die poffert en wat leuk dat er dan bij je moeder zomaar twee gals-in-lood ramen tevoorschijn komen hihi, soms ben je idd rijker dan je denkt.
  Fijn weekend.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke sfeerfoto`s heb je gemaakt,fijne avond,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen